Onderhoud & reparaties

Niettegenstaande de sublieme kwaliteit van onze fietsen blijft een goed en deskundig onderhoud van uw fiets noodzakelijk. Daarvoor moet je bij een vakman zijn. Bij ons kun  je niet alleen terecht voor de complete collectie fietsen maar ook voor een persoonlijk advies en perfecte, hoogstaande service.

De levensduur van uw fiets start bij de basics en dit houdt in dat u uw fiets steeds goed dient te onderhouden. Hiervoor kunt u bij ons terecht, waar één van onze goed geschoolde mekaniekers uw fiets zal onderhouden alsof het zijn/haar eigen fiets is.

Wat kunnen we voor je doen?

Onderhoud

Om de levensduur van uw fiets te garanderen kan u bij ons terecht.  Voor elke fiets eender welk merk is een periodiek onderhoud noodzakelijk.
Onderhoud, de slimme keuze.

Herstellingen

Alles wordt hersteld met oog voor de klant. Herstellen indien mogelijk, vervangen als het moet. Geen reden om je zorgen te maken.

Materiaal

One stop shop.  Met een uitgebreid netwerk van toeleveranciers zijn wij in staat om zo goed als alles aan te bieden of te vervangen. Origineel of replica, het beste dat je kunt krijgen!

En meer

Leasing, kredieten, verzekering , dienst na verkoop, levering en afhaling, vervangfiets, pechverhelping, … Wat heb je nog meer nodig?

Gold package

Silver Package

Bronze Package

Delivery package